Saz Hasır Bambu

Uzakdoğu Kirpi Çatılar

Uzakdoğu kirpi çatılar ile sizleri uzakdoğuya götürecek eşsiz doğallıkta ve kalite de olan saz dekorasyon uygulamalarımızı keşfedin. Saz Dekorasyon ile Uzakdoğu rüzgarları estirin

Uzakdoğu Kirpi Çatılar Nedir?

Uzakdogu mimarisinin en dikkat çeken yapıları genellikle çatı kısımlarıdır.uzakdogu evlerinin ve kamelyalarinin çatı tipleri geometrik şekilleri andıran ve farklı şekillerin ahenk ile tasarlanmış hali gibi durmaktadır.

Uzakdoğu kirpi catilar bu tarz uzakdoğu çatı mimarisinin saz kamışı ile ustalık ve sağlam bir şekilde kaplanmasıyla yapılmaktadır.

Uzakdogu kirpi catilar saz kamış çatıların kirpi yöntemi ile daha sağlam ve daha şık bir hale getirilmesi ile yapılır.

Katman katman saz kamışları çatıya kaplanır. Çok dayanıklı ve çok iyi bir izolasyon sağlayan çatılar elde edilmektedir. Kirpi çatıların yapımı hakkında daha fazla bilgi almak için kirpi çatı nasıl yapılır makalemizi okuyabilirsiniz.

Uzakdoğu kirpi çatı fiyatları

Uzakdoğu kirpi catilarda fiyatı belirleyen en önemli unsur çatının şekli,eğimi ve büyüklüğüdür.

Sizler için en uygun fiyatı verebilmek için yerinde keşif ve inceleme yapmamız gereken durumlarda ücretsiz keşif hizmetimiz bulunmaktadır.

Uzakdoğu kirpi çatı modellerimizi inceleyiniz. Türkiye'nin her yerinde tecrübeli saz kamışı ustalarımız ile hizmet vermekteyiz. Uzakdoğu kirpi çatı ve diğer hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşınız. Sizlere ilham verecek dünya çapında en güzel kirpi çatı modellerini tanıttığımız yazımızı okuyabilirsiniz. Dünyanın en güzel kirpi çatıları yazımızla sizi başbaşa bırakıyoruz. Keyifli bir vakit geçirmeniz dileğiyle...
 

Sık Sorulan Sorular

Uzakdoğu kirpi çatılar da kirpi çatı yöntemi ile yapılmaktadır. saz çatı yapımında kullanılan saz kamışları kirpi çatı kaplama tekniği ile uygulanmaktadır. Detaylı bilgi için kirpi çatı sayfamızı ziyaret ediniz.

Uzakdoğu kirpi çatıların tek ve en spesifik farkı çatı tipleridir. Uzakdoğu çatı modelleri üzerine uygulanan saz çatılara genel olarak verilen bir isimdir. Ülkemizde bu tarz çatı türleri çok sık yapılamadığı için yaygın bir kullanıma sahip değildir. Mimarınıza özel olarak yaptırabilirsiniz. Bu çatı türlerinde özel çatı malzemeleri de kullanılabilmektedir.

Resimler