Saz Hasır Bambu

Bambu Çit

Bambu çitler ile siz de iç ve dış dekorasyonda doğal ve egzotik mekanlara sahip olun. Doğallığın keyfini ve rahatlığını hissedin.Bambu çitler özellikle bahçenizde harika bambu dekorasyon uygulamalarına sahip olabilirsiniz.

Bambu Çit Uygulamalarımız

Bambu Çitler, doğallığı ve mekanlara  egzotik ve modern bir hava katması bambu çubukların bambu çit  yapımında da tercih edilmesini sağlamaktadır.

Bambu Bambu Bambu... Doğanın bize hediye ettiği harika bir nimet. Günümüzde birçok alanda kullanılan bambu ağacı ürünleri bambu dekorasyonda da hayatımızın vazgeçilmezi haline geldi.

Bamnu Çit
Bambu Çitler Nasıl Yapılır?

Bambu çitler, bambu çubuklar ve bambu görünümlü kamış çubuklar bambu dekorasyonda bir çok alanda uygulanabilmektedir.  Bambu çitler ile yaşam alanlarınızı daraltmadan doğal bir şekilde sınır çekebilirsiniz.

Bambu çitler bambu kamış çubukların galvaniz teller ile birbirine bağlanması ile oluşturulur ve farklı tasarımlarda yapılabilmektedir. 

Bambu çitler ister bambu çubuklardan ister kalın bambu kargı kamışlarından yapılabilmektedir. Saz kamışlarından yapılan bambu çitler de dayanıklı ve bambu görünümünde yapılabilmektedir.

Bambu kargı ürünleri doğal çatı kaplama malzemesi olarak bambu çatı ve hasır çatı kaplama uygulamalarında da kullanılmaktadır.  Bambu gölgelik ve kargı gölgelik uygulamalrı da yine bambu çit yapımında kullanılan bambu kamış ve bambu hasır ürünleri ile yapılmaktadır.

Neden Bambu Çit?

  • Bambu çit yapılan bahçeler ve mekanlar daralmaz ve ferah bir görünüme kavuşur.
  • Bambu çitler rüzgarı keser ve havayı hapseder.
  • Bambu çitler mekanlarınıza doğallık ve zerafet kazandırır.
  • Bambu çit yapımında kullanılan kargı ürünleri bambu dekorasyon uygulamalarında da farklı alanlarda kullanılmaktadır.


Bambu Çit Fiyatları

Bambu çitler bambu çubuklardan ve kalın bambu görünümlü saz kamışlarından yapilabilmektedir. Bambu çubuklar ile yapılan bambu çitler saz kamışı çitlere göre daha maliyetli olmaktadır.  Bambu çitlerin yapımda kullanılacak malzeme ve uygulama alanı maliyetleri değiştirmektedir.

Türkiye'nin her yerinde Bambu çit, bambu dekorasyon ve bambu kaplama uygulamlarımızı 50 yıllık tecrübemiz ve uzman personel ve ustalarımız ile icra etmekteyiz Bambu çit uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi ve fiyat öğrenmek için bizlere ulaşınız