Saz Hasır Bambu

Saz Dekorasyon

SAZ Ailesi Olarak Saz Dekorasyondaki 50 Yıllık Tecrübelerimizle, Saz dekorasyon , saz çatı dekorasyon saz hasır, saz kamış uygulamalarında tüm Türkiye'de hizmet vermekteyiz. Son Güncelleme : 20/08/2021

Saz Dekorasyon Uygulamalarımız

Saz dekorasyon artık günümüzün tasarım trendlerinden biri haline geldi. 

İç ve dış dekorasyonda bir çok farklı uygulama ve ürün ile saz dekorasyon evlere, bahçelere, sahillere ve işletmelerin sosyal alanlarina harika görüntüler katmaya devam ediyor. 

Saz dekorasyon uygulamalarımız genellikle dış dekorasyonda olmakla birlikte iç dekorasyonda da bazı uygulamalarımız bulunmaktadır. 

 

Popüler Saz Dekorasyon Uygulamalarımız

Saz Dekorasyon

Saz çatı dekorasyon , kamış şemsiye, kamelya gölgelik, kamış çit, çardak gölgelik, kamış çatı,  kirpi çatı başlıca saz dekorasyon uygulamalarımız dır. 

İç dekorasyonda ise saz kamışı ile isteğinize uygun duvar ve tavan dekorları, balkon ve teraslarınız  saz dekorasyon uygulamaları yapmaktayız.

Saz Dekorasyonun Tarihi

Saz Dekorasyon

Eskiden ihtiyaçlar için yapılan saz dekorasyon uygulamaları artık daha modern tasarımlarda ve daha farklı alanlarda yapılmakta. Önceden ihtiyaç olan saz dekorasyon uygulamaları artık zevk ve doğa ile iç içe bir yaşam alanları için tercih edilmektedir.

Saz dekorasyonun tarihine bakacak olursak çok eskiye dayandığını söyleyebiliriz. 

Saz kamışı yetişen her yerde eskiden beri saz dekorasyon uygulamaları yapılmaktaydı. Tabi çok eskiden teknoloji ve modern inşaat sistemleri olmadığı için eskiden insanlar saz dekorasyonu zevk için değil ihtiyaç duydukları dan yapıyorlardı.

Doğal Mekanlar Stresin Düşmanı

Saz Dekorasyon

Şimdi yeni bir ihtiyaçtan tekrar saz dekorasyon popüler hale gelmiştir. Bu ihtiyaca biz kısaca doğal yaşam ihtiyacı diyebiliriz.

Araştırmalara Göre;

Yapılan araştırmalara göre bir grup insanı 2 farklı gruba ayırıyorlar ve iki farklı eve yerleştiriyor kar. Hepsine bitirmesi için iş ve süre veriliyor. 1. Ev doğal malzemeler ve doğal renklerle tasarlanmış bahçeli bir ev iken, diğer ev ise doğallıktan uzak bir tasarımda ve bahçesiz imiş. 

Deney sonunda iki gruptaki insanın kan değerleri incelendiğinde 2. Evde kalan kişilerin kanındaki Kortizol ve adrenalin miktarının doğal tasarım olan evde yaşayan kişilere oranla 3 kat çıktığı tespit edilmiştir. Doğal Saz Dekorasyon Mekanlar Stresinizi ve Yorgunluğunuzu Giderir

 

Saz Dekorasyon Neden Tercih Edilmekte?

Saz Dekorasyon

  • Saz dekorasyon doğal saz kamışı ile yapıldığı için mekanlara egzotik bir hava getirir.
  • Daha doğal ve doğa ile iç içe mekanlara sahip olursunuz ve stresinizi azaltır.
  • Saz çatı ve saz dekorasyon uygulamaları sıcağa ve rüzgara karşı iyi bir izolasyon sağlar.
  • Saz dekorasyonda kullanılan ürünler uzun ömürlü ve sağlıklı ürünlerdir.
  • Saz çatı, saz kamış çatı, saz kamış gölgelik ve kirpi çatı uygulaması ile ferah yaz günleri sizleri bekliyor olacak.
  • Saz çatı ve saz kamış kaplamalar deprem sırasında bir tehlike teşkil etmezler.

Saz Dekorasyon


Saz dekorasyon uygulama ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak bizlere ulaşınız. Türkiye'nin her yerinde saz dekorasyon uyglamarımızı yapmaktayız. Tüm Türkiye'de saz çatı, kamış gölgelik ve saz dekorasyon uygulamalarını tecrübeli ustalarımız ile icra ediyoruz.

Saz Dekorasyon uygulamlarımız ve fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için bizleri telefon numaramızdan aryabilir ya da whatsapp numaramızdan mesaj gönderebilirsiniz. 

 

Sıkça Sorulan Sorular

Saz Dekorasyon Uygulaması Güvenli midir?

Kesinlikle Evet. Özellikle çatı ve gölgeliklerinizde saz kamışı ile yapılan çatı kaplamaları hem uzun ömürlü hemde doğal ürünlerden yapıldığı için sağlıklı ve güvenlidir.

Saz dekorasyon çatı uygulamaları iyi bir ısı yalıtımı sağlar ve depreme karşı oldukça dayanıklıdır.

Saz Dekorasyon Fiyatları Nedir?

Saz Dekorasyon fiyatlarımızı sizler sizler ile bire bir görüşme sonrasında vermekteyiz. Saz dekorasyon uygulamasında fiyatlarımızı belirleyen unsurlar kullanılacak malzemenin cinsi, uygulama alanı ve uygulama tekniği saz dekorasyon fiyatlarını belirleyen unsurlardır.

Örnek verecek olursan kamelyanız üzerine bir saz çatı yaptırmak istiyorsunuz bunun maliyetleri ortalama 3.000 TL ve 10.000 TL arasında olmaktadır. Tabi bu fiyatlarımız standart olmamakla birlikte ihtiyacınıza uygun şekilde belirlenmektedir.

Saz Dekorasyon Hizmet Bölgeleriniz Nereleri Kapsıyor?

SAZ HASIR BAMBU İzmir, İstanbul, Antalya, Marmaris, Bodurm, Fethiye, Mersin başta olmak üzere tüm Türkiye'de tecrübeli saz dekorasyon ustalarımız ile hizmet vermektedir. Türkiye'nin her yerinden bize ulaşarak fiyat teklifi ve uygulama bilgisi alabilirsiniz.