Saz Hasır Bambu

Kamış Şemsiye

Kamış şemsiye, saz kamış şemsiye ve kamış şemsiye imalat ve Türkiye genelinde perakende ve toptan satışlarımız bulunmaktadır. SAZ HASIR BAMBU Güvencesiyle Son Güncelleme : 21/08/2021

Kamış Şemsiye Uygulamalarımız

Kamış şemsiyeler saz kamışlarının ustalıkla ve sanat ile birleştirilmesi ile üretilen doğal plaj ve bahçe için tasarlanmış dekoratif şemsiyelerdir.

Kamış şemsiyelerin doğal görünümü yanı sıra şık ve tropikal bir havası da vardır. Kamış şemsiyelerin iyi bir gölgelik olması ve şık görünümü ile yazın sizin için harika bir mekan olacak.

Kamış Plaj Şemsiyesi

Kamış şemsiye nasıl yapılır?

Kamış şemsiyeler kaliteli saz kamışlarının ustalıkla ve sağlam bir şekilde şemsiye iskeleti üzerine örülmesi ile yapılmaktadır. Kamış şemsiyelerimiz el yapımı ve usta becerisi ile yapılmaktadır. Şuan da ülkemizde seri üretim fabrikasyon kamış ve hasır şemsiye üretimi mevcut değildir.

Kamış şemsiyeler aynı kamış çatı da olduğu gibi saz kamışları ve çin otu ile yapılabilmektedir. Tek kademeli ve çok kademeli kamış çatı şekilde yapılabildikleri gibi kirpi çatı kaplama tekniği uygulanarak ta yapılabilmektedir.

Kamış Şemsiye yapımı hakkında ayrıntılı bilgi almak için kamış deniz şemsiyesi nasıl yapılır yazımızı okuyabilirsiniz.

Kamış Şemsiye Modelleri

Yukarıdaki resimde kademeli kamış tekniği ve çin otu kaplama ile yaptığımız kamış şemsiye modellerini inceleyebilirsiniz.Gördüğünüz gibi bambaşka bir görünüm elde dilmektedir. kullanılan malzemenin cinsi ve uygulama tekniği şemsiyelerin görünümü de oldukça değiştirmektedir.

50 Yıllık bilgi birikimimiz ve tecrübeli ustalaramız ile istenilen her ebat ve tasarımda kamış şemsiye üretmekteyiz.

Kamış Şemsiye Kullanım Alanları

5 Yıldızlı oteller, plajlarda ki birçok işletme, mekanlarına tropik bir hava getirmek isteyen tüm işletme sahipleri ve bahçeli ev sahipleri kamış şemsiyeleri tercih etmektedir.

Günümüzde şehir hayatı, beton binalar ve yolların artması, yeşillik ve ağaçların azalması yani doğal yaşam alanlarının azalması insanları mekanlarını ve yaşam alanlarıni daha doğal bir görünüme kovuşturmaya sevk etmektedir.

Bu yüzden her geçen gün kullanım alanı ve uygulama yaptıran kişi ve işletme sayısı da artmaktadır.

Kamış Plaj Şemsiyesi

Neden Kamış Şemsiye

  • Kamış şemsiyeler doğal saz kamışlarından yapıldığı için çevre dostu ve tamamen doğal bir görünüme sahiptir.
  • Tüm modern ve rustik mimari yapılar ile uyumlu bir görünüme sahiptirler.
  • İstenilen tasarım ve ölçülerde kamış şemsiye üretimini ve satışını yapıyoruz.
  • Kamış şemsiyeler rüzgara, yağmura ve güneş ışığına karşı dirençli ve dayanıklıdır.
  • Kamış şemsiyelerin altında daha ferah ve daha huzurlu hissedeceksiniz.
  • Kamış şemsiyelerin bakımı kolay ve zahmetsizdir.

Sıkça Sorulan Sorular

Kamış Şemsiyelerin Ömrü Nekadardır?

Kamış şemsiyeler uzun ömürlü ve dayanıklı gölgelik şemsiyelerdir. Uygulama tekniği ve kullanılan malzemeler kamış şemsiyenin ömrünü belirleyen en önemli faktörlerdendir. Saz kamışı ile yapılan kirpi kamış şemsiyeler 7-10 sene ömre sahip olabilmektedir. Doğal otlar ve çin otu ile yapılan kamış şemsiyeler 3-5 sene arası bir ömre sahip olmaktadır.

Kamış şemsiyelerin bakımı ve korunması da ömrünü etkiyelen bir faktördür. Kamış şemsiyelerin ömrünü uzatmak için neler yapacağınızı tarif eden yazımızı okuyabilirsiniz.

Kamış Şemsiyelerin Fiyatları Nekadardır?

Kamış şemsiye fiyatlarımız kullanılacak olan malzemeye, uygulama tekniğine ve gölgelik şemsiyenin büyüklüğüne göre değişmektedir. Kamış şemsiye modellerimiz kaliteli demir profil iskelet üzerine uygulanarak yapıldığı için klasik hasır şemsiyelere göre daha maliyetli olmaktadır. Kamış şemsiye fiyatlarımız için bize ulaşın.

Kamış Şemsiyelerin Hizmet Bölgeleriniz?

  • İzmir Kamış Şemsiye,

  • İstanbul Kamış Şemsiye,

  • Antalya Kamış Şemsiye ve

  • Tüm Türkiye'deKamış Şemsiye alanında hizmet vermkekteyiz.

Kamış Şemsiye Siparişlerimizi Nasıl Verebiliriz?

  • Beğendiğiniz modeli bize tarif ediniz ya da örenk bir görsel var ise bize whatsapp üzerinden iletiniz.
  • İstediğiniz kamış şemsiye ölçülerini bize bildiriniz..
  • Kaç adet kamış şemsiyeye ihtiyacınız olduğunu da belirterek hızlı bir şekilde fiyat teklifi alabilirsiniz.