Saz Hasır Bambu

Bambu Kamış

Bambu kamışlar bambu çit , kamış çit , bambu çatı ve hasır gölgelik uygulamalarında kullanılmaktadır. Bambu kamış uygulama ve fiyatları için bize ulaşın. Bambu Kamış İzmir, Bambu Çit Ankara, Bambu Çit İstanbul Güncelleme Tarihi : 18/09/2021

Sayfa Başlıkları

Bambu kamış satışlarımız Türkiye genelinde mevcuttur.  Rulo şeklinde bambu kamış ürünlerimizi toptan ve perakende sipariş vermek için bize ulaşınız.

Bambu Kamış Yapımı 

Bambu Kamış yapımı ile alakalı yukarıdaki videomuzu izleyebilirsiniz. Bambu kamışlar sağlam ve kuru kargı ürünlerinin kasnak üzerinde el işçiliği ile galvanizli çelik teller ile birbirine bağlanması ile yapılmaktadır.

Bambu hasır ve hasır bambu olarak ta adlandırılan bu ürün bahçe çiti ve dış mekan gölgelik yapımında doğal ve ekonomik çözümler sunmaktadır.

Bambu kamışlar rulo olarak imal edildiği için bunları ayrı ayrı kullanmanız zor olacaktır. Bizleri arayarak uygulama alanınızın ölçülerini belirtin ve sizin için en uygun ölçülerde ürünlerimizi hazırlayalım ve teslim edelim.

Bambu Kamış Nedir?

Bambu kamışlar ve kamış hasırlar yerli bambu dediğimiz doğada yetişen sert ve dayanıklı kamışlardır. Saz kamışları ve diğer doğal bambu kamışlar özenle seçilir ve doğal yollar ile  kurutulur.

Bambu kamışlar iç ve dış dekorasyonda çok farklı uygulamalar ile sıklıkla tercih edilmektedir.

Bir de bambu ağacından elde edilen bambu çubuklar vardır. onlar daha kalın ve daha uzun ömürlüdür. Bambu ağacından elde edilen bambu kamışların fiyatları yerli bambu dediğimiz bambu kamış ve kamış hasırlarına göre daha yüksektir.


Bambu kamışlara alternatif olarak kalın ve kaliteli saz kamışları ile bambu kamış görünümüne yakın dekorasyon uygulamaları yapabilmekteyiz, yerli saz kamışlar bambu dekorasyonda daha uygun fiyat aralığında oldukları için yaygın bir kullanımı vardır.

Bambu Kamış

Neden Bambu Kamış ya da Saz Kamışı?

  • Bambu kamışlar tamamen doğal ve kurudur.
  • Bambu kamışlar çit, çatı ve gölgelik olarak kullanıldığında iyi bir izolasyon sağlar, sık bir şekilde uygulanırsa görüntüyü keser ve mahremiyet sağlar, aynı şekilde rüzgara ve sıcağa karşı da iyi bir izolasyon sağlayacaktır.

Bambu kamış iç dekorasyon uygulamalarımız; 

Bambu kamışlar iç dekorasyonda kullanımı çok değişik şekillerde yapılabilmektedir. Örneğin duvar kaplamaları olarak bambu kamışlar duvara şerit olarak kaplanabilir. 

Açık mutfak evlerde mutfak ve salonu ayırmak için bambu kamış kaplama yapılabilir.

Bambu dekorasyon uygulamalarımız arasında bambu kamışlar ençok kullanılan ve tercih edilen ürünlerimiz arasındadır. Kalitesi ve kalınlığı ile orjinal bambu ürünleri aratmayan bambu kamış kargı ürünlerimizi iç ve dış dekorasyon uygulamalarımızda tercih edebilirsiniz.

Bambu kamışlar banyoda lavabo arkasında ve mutfakta duvar dekoru olarak kullanılabilir. Bambu kamış ve saz kamış uygulamalarımız ile tecrübeli ustalarımız ile Türkiye'nin her yerinde hizmet vermekteyiz.

Bambu Kamış Avantajları Nelerdir?

  • Bambu kamışlar ve saz kamışları tamamen doğal, dayanıklı ve uzun ömürlü malzemelerdir.
  • Bambu kamış dekorasyon uygulamalarının bakımları kolay ve zahmetsizdir. 
  • Çok farklı dekorataif alanlarda kullanılabilmektedir.
  • Bambu kamış gölgelik, bambu kaplamalar, bambu çatı ve bambu çitler doğa ile iç içe bir görünüme sahiptir.
  • Bambu kamış uygulama yapılan mekanlar daha doğal ve tropik bir havaya sahip olur.
  • Doğal görünümünün verdiği rahatlatıcı huzur verici, stresinizi ve yorgunluğunuzu alacaktır.

Bambu kamış ve kamış hasırların kullanım alanları

  • Bahçelerde bambu çit ,  kamış çit ve kargı çit  olarak kullanabilirsiniz. Bambu kamış ürünlerimiz ile bahçe çiti yapımı hakkındaki yazımızı okuyabilirsiniz.
  • İç ve dış mekanlarda duvar ve tavan kaplama uygulamalarında kullanılabilir.
  • Bambu kamışları dekorasyon olarak çok amaçlı olarak farklı yerlerde kullanabilirsiniz.
  • Çatı ve kargı gölgelik olarak kullanılabilir. Kargıdan gölgelik yapımı yazımızı okuyarak siz de Kendin-Yap doğal gölgelik alanlarınızı tasarlayabilirsiniz.
  • Bambu çatı kaplama malzemesi olan bambu kamış ürünlerimiz ile siz de kendiniz yapabilirsiniz. Kuruluma hazır rulo ürünleri uygun montaj teknikleri ile pratik bir şekilde istediğiniz her alana ve çatı tipine monte edebilirsiniz.

Bambu Kamış Özellikleri:

  • Bambu kamışların kalınlığı 0.6 - 1 mm aralığındadır.
  • Bambu kamış çubuklarımız yaklaşık bir parmak kalınlığında olmaktadır.
  • Bambu kamışların ölçüleri 2m x 5m - 2.5m x 5m ve 3m x5m’dir
  • Bambu kamışlar ve rulo halinde birleştirilmiştir. sayfamızda rulo ve açılmış resimlerini inceleyebilirsiniz.
  • Bambu kamışlar birbirine galvanizli çelik teller ile bağlanmış rulo halinde gönderilmektedir.
  • ürünlerimiz bambu ağacından elde edilen bambu çubuklar ile karıştırılmamalı. Yerli bambu kargı dediğimiz kalın kamış ve kargı ürünlerden hazırlanmaktadır.

Toplu ve perakende satışlarımız mevcuttur. 

Türkiye’nin her yerine bambu kamış gönderimi yapıyoruz.

Sık Sorulan Sorular

Bambu Kamış Nedir?

Bambu Kamış ürünümüz kargı ürünleridir. Tatlı su kenarlarında ve sazlık bölgelerde yetişen odunsu bir bitkidir. Türk bambusu adı verilen kargı çubuklar bambuya olan benzerliğinden dolayı bambu kamış adını almıştır.

Bambu kamışlar rulo olarak değil de ayrı ayrı olarak ta kullanılabilir. Dekoratif amaçlı ve bitki destek çubuğu olarak kullanılan bu kargı ürünleri özellikle, domates, fasülye fidanları için çok sıklıkla tercih edilmektedir.

Bambu Kamış Hizmet Bölgeleriniz Nereleri Kapsıyor?

  • Bambu Kamış İzmir

  • Bambu Çit Ankara

  • Bambu Kamış Antalya

  • Bambu Çit İstanbul

  • ve Tüm Türkiye'de Hizmetinizdeyiz.

Bambu Kamış Sağlam Mıdır?

Bambu kamışlar bambu dekorasyon ve hasır dekorasyon uygulamalarında kullandığımız en dayanıklı ürünlerdir. Bambu kamış ile yapılan hasır çatı kaplama ve bambu çit uygulamalarınız en az 5-6 sene ömre sahip olacaklardır. Tabi malzemenin kalitesi kadar uygulamadaki ustalıkta bambu kamış ürünlerinin ömrünü etkileyecektir.

Bambu Kamış Fiyatlarınızı Nasıl Öğrenebilirim?

Bambu kamış fiyatlarımızı görüdüğünüz üzere web sayfamızda paylaşmadık. Bambu kamış fiyatlarımızı tam olarak belirtmeden önce uygulama yapacağınız alanın büyüklüğünü ve nasıl bir şekli olduğunu öğreniyoruz. Daha sonra uygulama için kullanacağınız bambu kamış ürünlerini ve varsa diğer başka kamış hasır ve çin otu gibi ürünleri de hesaplayarak sizlere net bir fiyat vermekteyiz.
Bambu kamış fiyatlarımız piyasadaki çoğu e-ticaret web sayfasına göre ve piyasa şartlarına göre çok uygunudur.

Bambu Kamış Uyulamaları Hakkında Teknik Bilgi Veriyor musunuz?

Evet. Sazhasirbambu.com olarak tüm müşterilerimize yapacakları çit ya da gölgelik uyugulaması ile alakalı her konuda yardımcı oluyoruz. Mantaj aşaması, yapılacak alanın uygun olup olmadığı gibi tüm konularda müşteri temsilcimizi arayarak ücretsiz destek alabilirsiniz. Bambu kamış uygulamanızı yaptıktan sonra fotoğraflarınızı bize gönderin sosyal medya kanallarımızda paylaşalım.

Hemen Bambu Kamış Sipariş Verin

  • Bambu kamış çit ve bambu hasır ürününden hemen bizi arayarak sipariş verebilirsiniz.
  • Müşteri temsilcimize uygulama yapacağınız alanın metre karesini ve uygulama yapılacak alanın şeklini tarif ediniz. Sizin için en uygun ebatlarda bambu kamış rulonuz hazırlanarak kapınıza kargolanacaktır.
  • Uygulama yapılacak alanın fotoğrafları da mevcut ise whatsapp sipariş hattımız üzerinden bize iletebilirsiniz.
  • Bahçe çiti, balkon ve veranda paravanı, çardak ve kamelya gölgelik olarak kullanılan ürünümüzün uygulanması hakkında detaylı teknik bilgiyi müşteri hattımızdan bize ulaşarak ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz