Saz Hasır Bambu

Hasır Pergole

Hasır pergole uygulamalarımızı ve modellerimizi keşfedin. Hasır Kamış ve bambu hasır ürünlerimiz ile hasır pergole uygulamalarınızı kendiniz dilediğinizce tasarlayın.

Hasır Pergole Nedir?

Hasır pergole, pergoleler üzerine uygulanan doğal çatı ve gölgelik uygulamasıdır. Yani hasır pergole mevcut bir pergolenin üzerine bambu hasır ve hasır kamış ürünlerinin uygun şekilde monte edilmesi işlemidir.

Ucuz Bahçe Gölgelik Yapımı

Pergole nedir yazımızda pergole hakkında ayrıntılı bilgi paylaşmıştık Bu yazımızda ise hasır pergole uygulaması nedir, Nasıl yapılır? Hasır pergole ürünleri ve fiyatları hakkında bilgiler sunacağız.

Hasır Pergole Ürünleri Nelerdir?

Hasır pergoleler bambu hasır kargı ürünleri ve kamış hasır saz kamışı ürünleri ile yapılmaktadır. Bunların dışında ilave olarak saz hasır otu ve çin otu ile de daha dekoratif hasır pergole uygulamaları yapılmaktadır.

Ucuz Bahçe Gölgelik Yapımı

Hasır pergole uygulamasında kullanılan bambu kargı ürünleri ve saz kamış ürünleri çok eski yıllardan beri çatı ve gölgelik yapımında kullanılmaktadır. Günümüzde bu ürünler rulo şekilde üretilerek montaja hazır hale getirilmiştir. Bu sayede tadilat işlerine eli yatkın olan herkes hasır pergole uygulamasını ürünlerimiz ile yapabilmektedir.

Hasır pergole Nasıl Yapılır?

Hasır pergole aynı hasır çatı yapımında olduğu gibi bambu kamış ve kamış hasır rulo ürünlerin pergole iskeleti üzerine monte edilmesi ile yapılmaktadır. Montaja hazır rulo ürünler en uçtan başlayarak pergole üzerine sıkıca ve gerdirilerek monte edilir. 

Hasır pergole yapımı hakkında daha fazla bilgi almak için kargı ile gölgelik yapımı yazımızı okuyabilir ya da bizi arayarak hasır dekorasyon ustalarımızdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Ucuz Bahçe Gölgelik Yapımı

Hasır Pergolenin Avantajları

  • Ekonomik ve Yapımı Kolaydır.
  • Görüntüyü ve rüzgarı kesererek size ferah bir oturma alanı sağlar.
  • Doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunar.
  • Hafif malzemeler olduğu için depreme karşı dayanıklı ve deprem sırasında her hangi bir tehlike teşkil etmezler.
  • %100 doğal malzemeler ile yapıldığı için insan sağlığını tehdit etmez ve huzur verici doğal bir mekan sağlar.
  • Kendin-Yap Hasır dekorasyon ürünleri ile yapıldığı için yapımında ekstra işçilik maliyeti harcamanıza gerek yoktur.

Ucuz Bahçe Gölgelik Yapımı

Hasır Pergole Uygulamasını Kimler Yapabilir?

Hasır pergole uygulamasını tadilat ve dekorasyon işlerine eli yatkın olan herkes yapabilir. Eğer uygulama konusunda  endişeleriniz varsa bizleri arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Hasır pergole uygulamanızı bölgenizde bulunan bir marangoz ya da demir ustası da rahatlıkla yapabilir.

Hasır Pergole Fiyatları

  • Hasır pergole fiyatları uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne göre ve kullanılacak olan malzemenin türüne göre değişmektedir. Bambu kamış ile yapılan hasır pergole uygulaması kamış hasır ile yapılan uygulamalara göre daha maliyetli olmaktadır. 
  • Bizim önerimiz 3 katmanlı hasır pergole uygulaması yapılmasıdır. 3 katmanlı hasır pergole uygulaması için bambu kamış, kamış hasır ve osb membran kullanımını öneriyoruz. 
  • Hasır pergole maliyetleriniz 3 katmanlı olacak ise daha artabilir fakat daha uzun ömürlü, daha iyi ısı yalıtımlı ve su geçirmez bir oturma alanına sahip olacaksınız.
  • Hasır pergole fiyatlarımız ve uygun ürün seçimi hakkında bize ulaşınız. Türkiye’nin her yerine size özel ölçülerde uygun ürünleri hazırlanarak gönderim sağlamaktayız.

Resimler