Saz Hasır Bambu

Bambu Dekorasyon

SAZ HASIR BAMBU olarak bambu dekorasyonda tüm Türkiye’de hizmet vermekteyiz. 5 Yıldızlı otellerin tercihi bambu dekorasyonda kaliteli işçilik ve yaratıcı fikirlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Son Güncelleme : 19/08/2021

Bambu Dekorasyon Zerafet ve Doğallık

Bambu dekorasyon ürünleri günümüzde en çok tercih edilen dekorasyon malzemleri arasında ilk sıralardadır. Doğal dokusu ve doğallığı adeta kendine çeken egzotik havası ile turizm işletmleri ve 5 yıldızlı oteller tarafından çok yaygın bir şekilde tercih edilmektedir.

Bambu ağacının meyveleri olan bam bu çubuklar "Doğruluk ve Sabırın" simesi olarak bambu dekorasyonda uzun yıllar dayanan doğal ve şık mekanlar yaratmaya olanak sağlıyor.

Bambu Dekorasyon

Neden Bambu Dekorasyon?

  • Bambu dekorasyonda ürünlerimiz doğal ve uzun ömürlüdür.
  • Bambu kamış ürünleri çok şık ve doğal bir görünüme sahiptir.
  • Bambu dekorasyon uygulanan Mekanlara şık, modern ve egzotik bir hava getirebilirsiniz.
  • Bambu duvar ve tavan kaplamalarında ile kaliteli bir ısı yalıtımı sağlayabilirsiniz.
  • Bambu dekorasyon ürün ve uygulamalarımız ile iç ve dış dekorasyonda modern, doğal ve egzotik mekanlara sahip olabilirsiniz. 
  • İç ve dış mekanlarınızda duvar kaplama, tavan kaplama gibi uygulamalar ile çok farklı ve şık tasarımlara sahip olunabilmektedir.

 

Bambu Dekorasyon

 

Bambu Dekorasyon Ürünleri

  • Bambu Kamış : Bambu kamış ürünlerimiz ile genellikle bambu çatı, bambu çit uygulamaları yapılmaktadır. Bambu hasır olarak ta bilinen bu ürünlerimiz dayanıklı ve uzun ömürlü yapılar inşa etmenizi sağlar.
  • Hasır Kamış : Kamış hasır ya da hasır kamış ürünümüz bambu hasır gölgelik , bambu hasır çit , balkon gölgelik ve korkuluk kaplaması, gibi bir çok alanda kullanılmaktadır.

Bambu Dekorasyon Fikirleri

Bambu Dekorasyonda sınır yoktur. 

Bambu dış dekorasyonda ise çok yaygın ve çok farklı kullanımlara sahiptir. Bambu çatı, bambu gölgelik, bambu çit gibi yaygın uygulamalarımız mevcuttur.

Bambu dekor çubukları evinizde işyerinizde birçok yerde kullanabilirsiniz. iç mekanlarda kullanıldığı gibi dış mekanlarda da çok yaygın ve farklı kullanımları mevcuttur. 

Bambu çubukların iç ve dış dekorasyon da kullanımını tamamen sizin zevkinize ve hayal gücüne bağlı olarak çok farklı şekillerde yapılabilmektedir.

Bambu kamış çubuklar ile bambu çit ve bambu gölgelik uygulamalarınızı kendiniz de yapabilirsiniz. Bambu çatı malzemsi yerli bambu kamış ürünlerimizi inceleyeniz.

 

Örneğin bahçe duvarınızın bir kısmında kullanabilirsiniz, banyonuzda lavabo arkası kısımlarında, oturma odasında,  açık mutfak ile salonu ayırmak için araya bambu çubuklardan güzel bir bambu dekorasyon yapılabilir.

Bambu Dekorasyon

 

Bambu dekorasyon da sınırlama yoktur. Tamamen sizin hayal gücünüze ve Usta'nın sizi doğru bilgilendirmesini bağlı olarak çok güzel ve tam hayalinizdeki doğal mekanlara sahip olabilirsiniz.

Yazımızda sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz kendi işlerimizden ve dünya üzerinde uygulamaları yapılmış bambu dekorasyon ve hasır dekorasyon örneklerini paylaşıyoruz.

Eğer bunların içerisinde beğendiklerimiz ya da sizin istediğiniz başka bir bambu dekorasyon fikri var ise bize iletiniz.

Sizler için en iyi bambu dekorasyon uygulamalarımızı yapabiliriz.

 

Sıkça Sorulan Sorular

Bambu Dekorasyon Ürünlerini Kendimiz uygulayabilir miyiz ?

Evet. Bambu Dekorasyon ürünlerimizi kendiniz de uygulayabilirsiniz? Örneğin bambu gölgelik yapımı ve Bambu çit yapımı hakkında daha fazla bilgi alınız.

Bambu Dekorasyon Hizmeti Veriyor musunuz ?

Evet. Tecrübeli bambu dekorasyon ustalarımız ile hizmet vermekteyz.

Bambu Dekorasyon Hizmet Bölgeleriniz Neresidir ?

  • İzmir bambu dekorasyon,

  • İstanbul bambu dekorasyon,

  • Antalya bambu dekorasyon ve

  • Tüm Türkiye'deBambu dekorasyon hizmet vermkekteyiz.