Saz Hasır Bambu

Doğal Ot Kaplama

Doğal ot kaplama, doğal ot çatıları ile doğallığı ve zerafeti tüm mekanlarıza yansıtıyoruz. Türkiye Genelinde doğal ot kaplama hizmetlerimiz için bize ulaşın.

Doğal Ot Kaplama Nedir?

  • Doğal ot kaplama adından da anlaşıldığı gibi doğada bulunan dekoratif amaçlı kullanılan otların sağlam ve usta bir şekilde çatı ve golgeliklere kaplanmasidir.
  • Doğal ot kaplamalar ile saçaklı, püsküllü ve egzotik mekanlara sahip olabilirsiniz. Doğal ot kaplama otellerin ve turizm işletmelerinin en çok tercih ettiği hasır dekorasyon uygulamasıdır.
  • Doğal ot çatı ve kaplamalar günümüzde turizm işletmelerinin en çok tercih ettiği uygulamalar arasındadır. Doğal ot çatılar çok farklı tasarımlarda yapılabilmektedir. Sizlere sayfamızda en popüler doğal ot kaplama uygulamarimizi paylaşmaktayız. 
  • Doğal ot kaplama modellerimizi inceleyiniz ve beğendiğiniz model ya da modelleri bizlere ileterek detaylı fiyat alabilirsiniz. Doğal ot kaplamalar genellikle  hasır dekorasyon uygulamalarında kullanılan gıyak otları ve çin otu kaplama ile yapılmaktadır.

Doğal Ot Kaplama

 

Doğal Ot Kaplama  Nerelere Uygulanır?

  • Doğal ot kaplaması ile yapılmış bir kamelya ya da çardağa artık her yerde denk gelebilirsiniz.
  • Eminim bu yazımızı okuduktan sonra gittiğiniz bir sitede ya da bir mekanda doğal ot çatı ve golgeliklere rastlayacaksınız. Doğal ot kaplamalar kamelya çatı, çardak gölgelik, bungalov çatı, plaj ve bahçe şemsiye modellerinde çok sıklıkla tercih edilmektedir. 
  • Restoranlar bahcelerinde, toplu konut siteleri sosyal yaşam alanlarında, sahil ve plajlarda, turizm işletmelerinin sosyal alanlarında doğal ot kaplamalar çok yaygın bir şekilde uygulanmaktadır.
  • Günümüzde insanların daha doğal mekanlara sahip olması isteği ve turizm işletmelerinin misafirlerini doğal, egzotik ve şık mekanlarda ağırlama taleplerinin artması doğal ot kaplama çatı ve gölgeliklerin uygulaması günümüzde çok yaygın bir hale getirmiştir.
  • Kamelya
  • Çardak
  • Pergole
  • Veranda Çatısı

Doğal Ot Kaplama

Neden Doğal Ot Kaplamalar

Doğal ot kaplamalar tamamen doğada bulunan doğal ve organik malzemelerden yapılmaktadır. Doğa ile iç içe bir yaşam alanı oluşturmak için harika bir seçim ve ekonomik uygulamalardır.

  • Doğal ot kaplama yapılan mekanlar altında sıcak havalarda daha iyi ferah hissedilmesi mümkün olduğu için özellikle ülkemizde yüksek nem ve yüksek sıcaklık olan bölgelerdeki turizm işletmeleri sosyal alanlarındaki haır kamelyaları bungalovları ve çardakları doğal ot kaplama ile iyi bir izolasyon görevi gösteren mekanlara dönüştürmektedir.
  • Özellikle Antalya Marmaris Muğla Bodrum Fethiye Mersin istanbul-izmir Aydın gibi illerimizdeki turizm işletmeleri cafeler ve restaurantlar doğal ot kaplama, saçaklı ot çatı ve kamış çatı kaplama uygulamalarına her geçen gün daha da ağırlık vermektedir.
  • Doğa ile iç içe mekanlar sağladığı için insanların daha huzurlu daha az stresli yüksek kalitede dinlenebilecek leri mekanlar oluşturmayı sağlamaktadır.
  • Diğer çatı kaplamalarına göre deprem sırasında hiçbir tehlike teşkil etmezler ve son derece güvenli yapılardır.
  • Doğal ot kaplamalar kamış çatı uygulamaları ile birlikte yapıldıklarını da çok daha iyi bir yalıtım ve izolasyon sağlamaktadır.

 

Doğal Ot Kaplama

Doğal Ot Kaplama Uygulama Fiyatları

Doğal kaplama fiyatları  uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne ve kullanılacak malzemenin cinsine göre değişmektedir. 

Uygulama yapılacak çatıya saz kamışı uygulanacak mı ya da sadece doğal ot kaplama mı ile yapılacağına bağlı olarak fiyatlar değişmektedir. 

Aşağıdaki en popüler doğal ot  kaplama modellerimizi inceleyiniz ve hayalinizdeki doğal ot kaplama projelerinizi bizlere anlatarak ve detaylı bilgi vererek bizlerden fiyat bilgisi alabilirsiniz. 


Türkiye'nin her yerinde doğal ot kaplama uygulamalarımız ile hizmet vermekteyiz. 

Yarım asırlık tecrübe elimizle satış sonrası ve satış öncesi müşteri memnuniyetini hedefleyen hizmetlerimiz ile her zaman yanınızdayız.

Doğal Ot Kaplama

Sık Sorulan Sorular

Doğal Ot Kaplamayı Kendimiz Yapabilir miyiz?

Evet. Doğal ot kaplama da kullandığımız montaja hasır çin otu ve gıyak otları ile size tarif ettiğimiz şekilde uygulamanızı yapabilirsiniz. Ancak çok eğimli çatı alanlarında ve üst kısımlarda estetik topuz görünümü isteniyorsa tecrübeli bir hasır dekorasyon ustasından hizmet almanız gerekecektir. Türkiye'nin her yerinde tecrübeli hasır dekorasyon ustalarımız ile hizmet vermekteyiz.

Doğal Ot Kaplama Fiyat Teklifi Nasıl Alabiliriz?

Öncelikle web sayfamız üzerinde beğendiğiniz doğal ot çatı modeli varsa uygulama yapılacak alanın bilgileri ve fotoloru ile bize web sitemiz üzerinde whatsapp numaramızdan ulaşarak hızlı bir fiyat teklifi alabilirsiniz. Doğal ot kaplama fiyatlarımız yapılacak alanın büyüklüğüne ve uygulama tekniğine göre değişmektedir.