Saz Hasır Bambu

Saçaklı Ot Çatı

Saçaklı ot çatılar, doğal otlar ile saçaklı ve püsküllü egzotik ve doğal mekanlar tasarlıyoruz. Tüm Türkiye genelinde saçaklı ot kaplama ve gölgelikleriniz için bize ulaşınız.

Doğal Otlar ile Tropik Mekanlar

Saçaklı ot çatılar doğada bulan hasır otu ve benzeri dekoratif ve kaplama olarak kullanılabilen doğal ve kuru otlar ile yapılmaktadır. 

Güzel ülkemiz Türkiye, saz kamışı, doğal otlar gibi dekoratif olarak kullanılabilen ürünlerin yetişmesi için harika bir yerdir. Günümüzde her geçen gün insanların doğaya olan düşkünlüğü ve daha doğal mekanlarda yaşama isteği doğal ot kaplama, kamış çatı uygulamlarımızın yoğun bir talep görmesine neden olmuştur.

 

Doğal Ot Kaplama

Saçaklı ot çatılar ile doğa dostu saçaklı ve püsküllü çatılara, gölgeliklere ve egzotik kamelyalara sahip olabilirsiniz.

Doğal ot kaplama ile detaylı bilgi almak için bize ulaşınız. kamelyanız, bahçenizdeki çardağınız için doğal ot kaplama yaptırabilirsiniz. Türkiye'nin her yerinde hizmet vermekteyiz.

Saçaklı Ot Çatılar İle Eşsiz Bir Görünüm

Doğal Ot Kaplama


Saçaklı Ot Çatılar Nasıl Yapılır?

  • Saçaklı ot çatı ve doğal ot kaplama uygulamaları bu doğal otların çatı ve golgeliklere ustalık ve sanat ile kaplamlanmasi ile yapılır. 
  • Saçaklı ot çatılar istenilen şekillerde ve istenilen her alana yapılabilmektedir. 
  • Doğa ile iç içe bir mekana sahip olmak isteyen herkesin tercih ettiği bir uygulamadır. 

Neden Saçaklı Ot Çatı

Doğal Ot Kaplama

  • Güvenilir, doğa dostu ve ekonomik yapılardır. Günümüzde betonlaşmanın artması, artan nüfus ve apartman hayatının sıkışıklığı insanlara bahçelerinde doğal mekanlar ile doğa hasretlerini giderme isteğini arttırmıştır. 
  • Günümüzde bireysel tüketiciden, turizm işletmelerine kadar çok tercih edilen saçaklı ot çatılar ile doğal yaşam alanlarına ve egzotik mekanlara sahip olabilirsiniz.
  • Doğanın Keyfine Varın
  • Saçaklı ot çatıların ve gölgeliklerin altında huzurlu ve rahatlamış hissedeceksiniz.
  • Günün stresini ve yorgunluğunu atmanızı sağlayacaktır.
  • Tamamen doğal ve çevre dostu yapılardir.
  • Deprem sırasında hiçbir tehlike teşkil etmezler.
  • Doğal ot ve saçaklı ot çatılar sıcağa, soğuğa ve rüzgara karşı iyi bir yalıtım sağlar, kamış çatı uygulamaları ile birlikte yapıldığında çok daha iyi bir izolasyon sağlayacaktır.


Saçaklı ot çatı uygulama alanları


Saçaklı ot çatılar günümüzde her yerde karşımıza çıkmaktadır, en çok uygulama alanları hasır şemsiyeler, çardak gölgelikler, kamelya gölgelik ve catilatdir. Ki il büyük birçok işletme günümüzde müşterilerini ve misafirlerlerini doğal mekanlarda ağırlamak istediği için çok sıklıkla tercih edilmektedir.


Saçaklı Ot Çatı Fiyatları


Saçaklı ot çatılar uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne, uygulamanın kaç katlı olarak yapılacağına ve kullanılacak malzemenin miktarına ve cinsine bağlı olarak fiyatlar değişmektedir.

İstenilen her çatı, gölgelik, kamelya, şemsiye ve çardak uygulamaları için bizleri arayarak detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz