Saz Hasır Bambu

Örme Plaj Şemsiyesi

Örme plaj şemsiyelerimiz kaliteli saz kamışı ve doğal otlar ile yapılmaktadır. İstenilen ebat ve modelde kamış ve örme hasır şemsiye olarak imal etmekteyiz.

Örme Plaj Şemsiyesi İmalat ve Satış

Türkiye'nin her yerine örme plaj şemsiyesi, örme hasır şemsiye ve kamış şemsiye satışlarımız mevcuttur. 

Örme plaj şemsiyeleri doğada bulunan saz kamışlarından, doğal hasır malzemesinden ve doğadaki doğal otlardan üretilmektedir.

Örme hasır plaj şemsiyeleri sahillerde, plajlarda ve turizm işletmeleri tarafından en çok tercih edilen plaj  ve bahçe şemsiye modellerimizdir. Çok farklı modelde örme plaj şemsiyesi imal etmekteyiz.

 
Örme Plaj Şemsiyesi Kullanım Alanları

Örme plaj şemsiyelerini istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. İster işletmenizin bahçesinde, sitelerinizin sosyal alanlarında ya da evinizin bahçesinde rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz.

Bahçenize doğal, egzotik mekanlar ve doğa ile iç içe bir görünüm yakalamak istiyorsanız örme plaj şemsiyeleri tavsiye ediyoruz.


Neden Örme Plaj Şemsiyesi

  • Örme plaj şemsiyeleri doğal otlardan, saz kamışından ve doğada doğal olarak yetişen hasır malzemesinden üretildiği için çevre dostudur ve doğa ile iç içedir.
  • Bez ve plastik şemsiyelere göre çok daha iyi bir izolasyon sağlamaktadır.
  • Bez şemsiyelere göre rüzgara, sıcağa ve soğuğa karşı çok daha dayanıklı malzemeye sahiptir.
  • Mevsim koşullarına karşı diğer şemsiye türlerine göre çok daha dayanıklıdırlar.
  • Yazları çok sıcak olan bölgelerde özellikle turizm işletmeleri örme plaj şemsiyeleri sıcak ve rüzgarlı havalarda daha dayanıklı ve daha ferah bir ortam sağladığı için tercih etmektedir.
  • Örme plaj şemsiyeler ile mekanlarınıza doğallık ve zerafet getirin. 

 

Örme Plaj Şemsiyeleri Nasıl Yapılır?

Örme plaj şemsiyesi hasır, saz kamışı ve doğal otlar ile yapılmaktadır. İstenilen ebatlarda, ahşap ve metal iskelet seçenekleri ile imal ederek tüm Türkiye'de satışını yapmaktayız.

 

Örme Plaj Şemsiyesi Fiyatları

Örme plaj şemsiyesi farklı tasarımlar ve farklı doğal malzemelerden yapılabilmektedir. 

Şemsiyenin ebatları ve kullanılan malzemelerin cinsi ve isçiliklerimiz örme plaj şemsiye fiyatlarımızı belirlemektedir. 

Her bütçeye uygun ve her tarzda örme plaj şemsiyesi imal etmekteyiz. Özel ve toplu siparişleriniz hakkında detaylı fiyat bilgisi almak için bize ulaşınız. Toptan siparişlerinizde uygun fiyatlarımız daha avantajlıdır.