Saz Hasır Bambu

Kamış Gölgelik

Saz kamışından, kamelya, çardak, bungalav ve diğer gölgelikleriniz için kamış gölgelik uygulamalrı yapıyoruz. kamış gölgelik fiyatları için bize ulaşınız.

Kamış Gölgelik Nedir?

Kamış gölgelikler saz kamışlarından yapılan gölgelik ve çatı kaplama uygulamalarıdır. Özellikle sahillerde ve plajlarda ya da otellerin sosyal alanlarında çok sık kamış gölgelikler görebilirsiniz. 

Kamış gölgelikler günümüzde çok popüler bir hale gelmiş doğal malzemeler ile yapılan çatı kaplama uygulamlarıdır. Sahillerde, otellerin sosyal alanlarında site ve evlerin bahçelerinde çok sıklıkla kamış gölgelikler tercih edilmektedir.

 

Saz Kamışı Ustasıyız. Kamış Gölgelik bizim Ata Mesleğimiz. 3 Kuşaktır yaptığımız  saz kamış gölgelik ve kamış çatı uygulamlarında Türkiye'nin her yerinde tecrübeli ustalarımız ile hizmet vermekteyiz.

Kamış Gölgelik

Kamış Gölgelik Nasıl Yapılır?

Kamış gölgelikler sağlam ve kuru saz kamışlarından yapılmaktadır.

Saz kamışları gölgelik yapılacak olan alana dikkatli ve ustaca kaplanmaktadır. Saz kamış gölgelikler istenildiğinde doğal otlar ile de kaplanarak daha şık ve egzotik bir görünüme sahip olabilmektedir.

Kamış Gölgelik Uygulama Alanları

Kamış gölgelikler şemsiyelere, bungalovlara, kamelyalara ve çardaklarda uygulanabilmektedir. Evinizin bahçesinde kamış bir kamelya gölgelik olduğunu hayal edin. Çok şık, tropikal ve doğal bir mekana sahip olmak istemez misiniz?

Kamış Gölgelik

Neden Kamış Gölgelik Tercih Edilmelidir?

  • Kamış gölgelikler sıcağa ve soğuğa karşı natürel bir yalıtım sağlar.
  • Kamış gölgelikler dayanıklı ve uzun ömürlü yapılardır.
  • Kamış gölgelikler doğa ile iç içe bir yaşam alanı ve huzur verici bir ortam yaratmanızı sağlar.
  • Kamış gölgelikler insan sağlığı için faydalıdır. Doğal görünümü ve doğal izolasyon sağlaması sayesinde stres ve yorgunluğunuzu bu mekanların altında giderebilirsiniz.


Kamış Gölgelik Fiyatları

Kamış gölgeliklerin fiyatları uygulama alanları, çatı tipi ve kullanılacak malzemenin cinsine bağlı olarak değişmektedir. Türkiye'nin her yerinde kamış gölgelik uygulaması yapmaktayız. Detaylı bilgi almak için bizlere ulaşınız.