Saz Hasır Bambu

Kamelya Çatı ve Kamelya Gölgelikler

Kamelya çatı modelleri, kamelya gölgelikler, kamelya kamış çatı uygulamalarımız ile Tüm Türkiye'de hizmet vermekteyiz. Saz Dekorasyon kamelya gölgelik ve çatılarımızı inceleyiniz. Detaylı bilgi almak için bizlere ulaşınız.

Egzotik Kamelya Gölgeliklerimizi Keşfedin

Kamelyalara doğal malzemeler ile çatı ve gölgelikler yapıyoruz. Büyüleyici ve baştan çıkarıcı kamelya çatı modellerimizi siz de çok seveceksiniz

Kamelyalar için tamamen doğal çatı ve gölgelikler yapıyoruz. Kamelya çatıları hasır, kamış, ve doğal otlar ile egzotik çatı ve gölgelik uygulamamızı Türkiye geneli her yerde yapıyoruz.

Kamelyalar genellikle bahçelerde, sahillerde insanların oturup vakit geçirmesi için yapılan ahşap çardak ve gölgeliklerdir.

Kamelya Çatı Gölgelik

Bizim yaptığımız kamelya çatı ve gölgelik kaplamalari ile kamelyalarınız sanki tropikal ormanlardan gelmiş gibi egzotik, şık ve modern bir görünüme sahip olacaktır


Kamelya Çatı ve Gölgelikler Nasıl Yapılır?

Her kamelya tipi üzerine uyguladigimiz çatı ve gölgelikler hasır, saz kamışı, ve doğal otlar ile yapılmaktadır. 

Saz kamışı ile yapılan kamelyalar kamış çatı olmaktadır. Saz kamışları ile doğal ve egzotik kamelya çatıları yapılmaktadır. Saz dekorasyon uygulamaları ile yapılan kamelya gölgelikler çok daha sağlam ve uzun ömürlü olmaktadır.

iDoğal otlar ile yapılan uygulamamız ise doğal ot kaplama olmaktadır.

İster kamış ve ister doğal ot kaplama yapılan kamelya golgeliklerimiz bu %100 doğal malzemenin ustalıkla kamelyalara kaplanması şekli ile yapılmaktadır. 

Kamış kamelya çatı ve golgeliklerinizi daha estetik görünmesi için yan kısımlarından doğal otlar ile süsleme yapılabilir. Bu yapılan süsleme aynı zamanda yan kısımlardan rüzgar ve sıcağa karşı daha iyi bir izolasyon da sağlamaktadır.

Çin otu ile yapılan kamelya gölgelikler ile hasır kamelya modellerimiz arasındadır. Çin otu kaplama hasır kamelya uygulamalarında kullanıldığı gibi hasır dekorasyonun tüm alanlarında ve hasır çatı uygulamalarında da kullanılan doğal malzemedir.

Çin otu ürünlerimiz ile eğer eliniz yatkın ise siz de kendi kamelyanız için çatı ve gölgelikler yapabilirsiniz.

Kamelya Çatı Gölgelik


Neden Kamelya Çatı Gölgelikler?

  • Kamelya çatı ve gölgelikler bez, PVC ve sac golgeliklere göre daha iyi bir izolasyon sağlar.
  • Doğal otlar ve saz kamışı ile yapılan kamelya gölgelikler sıcağı keser. Doğal çatı kaplamalı kamelyalarin altında 4 mevsim rahat ve konforlu oturabilirsiniz. 
  • Yaz aylarında özellikle sıcağı kesmesi daha ferah bir şekilde oturmaniza olanak sağlar
  • .Kamelya gölgelik uygulamalarımız yapıldığı mekanlara tropik bir hava katar ve misafirlerinizin çok ilgisini çeker. He gelen misafirimiz hatıra için bir fotoğraf çekmek isteyecek diyebiliriz.
  • Şıklık, zerafet, doğallık var. Doğal kamelya ve çatı golgeliklerimiz hem göz zevkinizi arttıracak hem de konforunuzu. 
  • Yapılan araştırmalarda doğal mekanlar psikolojik olarak insanlarin üzerinde daha rahatlatıcı ve huzur verici etkileri tespit edilmiştir.


Kamelya Çatı Modellerimiz

Kamelya Çatı Gölgelik

Kamelya çatı ve golgeliklerimiz tüm kamelya modellerine uygulanabilmektedir. Saz kamışı ile kirpi çatı olarak yapılan kamelya çatı ve kamelya gölgelikleri çok daha sağlam ve uzun ömürlüdür.

  • Doğal ot kaplama kamelya çatılar
  • Kamış çatı kamelya çatı modelleri

 

Kamelya çatı ve Gölgelik Fiyatları

Kamelya çatı ve gölgelik fiyatlarimiz saz kamışı mı, doğal otlar ile yapılacağına göre değişmektedir. Doğal ot kaplama ile yapılan kamelya gölgelik çatılar, saz kamışı ile yapılan kamelya gölgeliklere göre daha uygun maliyetlidir. Aynı zamanda çatı ve gölgelik yapılacak olan alanın büyüklüğü ve çatının eğimi maliyetleri etkilemektedir. 


Kamelya çatı ve golgelikleriniz hakkında fiyat bilgisi almak için bizlere telefon ve whatsapp hattından ulaşabilirsiniz. Ya da fiyat talep formunu doldurun size fiyat ve detay bilgisi verelim.