Saz Hasır Bambu

Hasır Plaj Şemsiyeleri 2021 Modelleri

Hasır plaj şemsiyesi üreticisiyiz. Egzotik hasır plaj şemsiyesi modellerimizi inceleyiniz. Mekanlarınızda fark yaratacak hasır plaj şemsiyelerimiz ile siz de doğa ile iç içe yaşamın keyfine varın. Hasır plaj şemsiyesi fiyatlarımız için bizlere ulaşınız.

Egzotik ve Doğal Hasır Plaj Şemsiyeleri

Hasır plaj şemsiyelerinde fark yaratan tasarımlar ve uygulamalarımız ile Saz Hasır Bambu olarak sizier için çok yeni ve harika modeller hazırlıyoruz.

Püsküllü Hasır Plaj Şemsiyesi , kamış hasır plaj şemsiyeleri ve bambu hasır plaj şemsiyelerimiz gibi birbirinden farklı ve şık hasır plaj şemsiyelerimiz ile karşınızdayız. 3 Kuşaktır saz dekorasyon ve hasır dekorasyon tecrübelerimiz ile günümüz koşullarında uzun ömürlü, egzotik ve %100 Doğal hasır plaj şemsiyeleri üretmek için çalışıyoruz.

Sizlerin beğenisine sunduğumuz yeni hasır plaj şemsiyelerimiz 2020 yılına ait yaptığımız ürünlerimizdendir.

Hasır Plaj Şemsiyesi Modellerimiz

Püsküllü Hasır Plaj Şemsiyeleri

Çin otu ve saz otları ile yapılan hasır plaj şemsiyesi modelimizdir. Bu şemsiye modelimizde püsküllü doğal otlar kademeli olarak hasır plaj şemsiyesine örülmektedir. Tasarım olarak kendine özgüne bir duruşu olan püsküllü hasır plaj şemsiyemiz %100 doğal otlar ile yapılmaktadır.

Kamış Hasır Plaj Şemsiyeler

Kamış hasır plaj şemsiyelerimiz yıllardır uyguladığımız bir şemsiye modelimizdir. Kamışlar sıkı bir şekilde şemsiye iskeletine örülerek farklı tasarımlarda yapılmaktadır. En çok tercih edilen saz kamış plaj şemsiyesi modellerimiz arasındadır.

2020 yılında faklı olarak kirpi çatı tekniğimiz ile hasır plaj şemsiyesi modelimizi de beğeninize sunuyoruz.

Bambu Hasır Plaj Şemsiyeleri

Bambu hasır plaj şemsiyelerimiz ise bambu kamış ürünlerimiz ile yapılmaktadır. Bambu kamış yani yerli bambu dediğimiz kalın bambu görünümlü kargılardır. Kargılar ile özel tasarımlarda ve istenilen ebatlarda bambu plaj şemsiyelerinizi üretmekteyiz.

Klasik Hasır Plaj Şemsiyeleri

Klasik hasır plaj şemsiyeleri sizlerin de bildiği üzere en eski hasır plaj şemsiyesi modelidir. Klasik hasır plaj şemsiyesi hasır şemsiyenin atası da kabul edilmektedir. Farklı ebatlarda toptan ve perakende hasır plaj şemsiyesi satışlarımız mevcuttur.

Hasır Plaj Şemsiyesi Fiyatları

Hasır Plaj Şemsiyesi fiyatalrımız kullanılacak olan malzeme ve hasır plaj şemsiyesinin ebatlarına göre değişmektedir.

Tüm hasır plaj şemsiyelerimiz yüksek kaliteli demir profil iskeletlerinden yapılmaktadır. Ürünlerimiz paslanma ve korozyona karşı dayanıklıdırlar.

Hasır plaj şemsiyesi fiyatları ve hasır plaj şemsiyelerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için bizlere telefon ve whatsapp numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Hasır plaj şemsiyelerimiz kaliteli metal saplıdır. İstenildiği takdirde tekerlekli beton ayaklar ile gönderilebilmektedir.

Hasır plaj şemsiyelerimiz montajlı bir şekilde gönderilmektedir. Her hangi bir kurulum ve montaj yapmanıza gerek yoktur. Toptan hasır plaj şemsiyesi fiyatlarımız için bizlere ulaşınız.

 

Resimler