Saz Hasır Bambu

Hasır Çit

Hasır çitler bahçenizde size daha geniş alan yaratır ve doğal bir görünüm sağlar. kaliteli kamış hasır rulo ürünümüz ile kolayca hasır çitinizi kendiniz yapın.

Hasır Çit Ürünlerimiz

Hasır çitlerinizi kamış hasır ürünlerimiz ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Bahçenizde alanınızı daraltmadan doğal ve pratik çözümler istiyorsanız hasır çit uygulama tam size göre olabilir. 

Doğal Bahçe Çitleri

  • Mekanlarınızı doğal ve ekonomik bir şekilde çevirmenizi sağlayan hasır çit ürünlerimizi inceleyiniz.
  • Doğal bambu kamış rulo ve kamış hasır rulo ürünlerimiz ile hem rüzgarı ve hem de dışarıdan görünmeyi engelleyebilirsiniz.
  • Alanlarınıza sevimli ve doğal bir ambiyans katan saz çit uygulamalrımız ile meknalarınızı doğallaştırın.

Hasır Çit Yapımı

  • Hasır çit uygulamak istediğiniz alanda 1 metre ya da 1.5 metre aralıklarla profil demir monte edebilirsiniz.
  • Siz bu işlerden anlamıyorsanız bir demir ustası ya da marangoz size bunu kolaylıkla ve uygun fiyatlar ile yapabilir.
  • Daha sonrasında bizden aldığınız kamış hasırları profil demirlere monte ederek hasır çit uygulamasını tüm bahçenizi ya da bahçenizin bir cephesini çevirecek şekilde yapabilirsiniz.  
  • Hasır kamış ürünleri ile kendin-yap bahçe çiti projesi yapmak istiyorsanız kamış hasır bahçe çiti nasıl yapılır hakkındaki çok kapsamlı yazımızı okumanızı öneririz.

Kamış Hasır Çit Özellikleri

  1. %100 doğal ürün
  2. Ürün ebatları : 2m x 5m ve 2.60 m x 5m
  3. Kamış hasırlar rulo şekilde ve birbirine misina ip ile bağlı bir şekilde gönderilmektedir.

Hasır Çit Yaptırmanız İçin 5 Neden

  1. Müstakil bir eviniz var ve komşularınız ile görüntüyü kesmek mahremiyetinizi korumak istediğinizi düşünürsek hasır çit sizin için çok pratik ve doğal bir çözüm olacaktır.
  2. Çoğu villa ve müstakil ev sahipleri evlerinin tüm cephesini beton ve demir ile kapattıktan sonra alanlarının daraldığını ve hapishane gibi hissettiklerini söyledi bahçede otururken. Ancak hasır çit yaptırmış olsalardı alanları daralmadığı gibi ferah ve doğal hissedetmerlini sağlayacaktır.
  3. Hasır çit ürünlerimiz %100 doğal kamış hasır rulosu olduğu için bahçenize doğallık katacak ve göz zevkinize hitap edecektir.
  4. Uygun maliyetli ve kolay işçilik ile hasır çit yapılabilmektedir.
  5. Bahçenizde ya da arsanızda tel örgü varsa eğer ve siz de dışarıdan içerisinin görünmesini engellemek istiyorsanız hasır çit uygulamasını tel örgünün arkasına yaparak içerden ve dışardan bakıldığında doğal bir görünüme sahip olursunuz ve alanınız daralmaz.

 

Hasır Çit Fiyatları

Hasır çit fiyatları için bize whatsaptan ulaşabilirsiniz. Hasır çit yaptıracağınız alanın ölçülerini bize ileterek sizlere hemen fiyat vermekteyiz. Hasır Çit ve kamış hasır rulo fiyatları ve hasır çit yapımı hakkında detaylı bilgi almak için bizelere ulaşınız.

Hasır çit uygulamaları kamış hasır rulo çit ürünleri ile yapılabildiği gibi bambu kamış çit ve kargı ürünleri de yapılabilmektedir. Bambu kamış ürünleri ile yapılan hasır çit uygulamaları kamış hasır ürünlerine göre biraz daha maliyetli fakat daha uzun ömürlü olmaktadır.

Hasır çit fiyatlarımız ve hasır çit uygulamaları hakkında detaylı bilgi almak için müşteri hizmetlerimizden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

 

 

Diğer Ürün ve Hizmetlerimizi İnceleyin