Saz Hasır Bambu

Bambu Kaplama

Bambu çubuklar ile bambu tavan kaplama, bambu duvar kaplama, bambu dekorasyon himzetlerimiz ile ile detaylı bilgi almak için bize ulaşınız.

Bambu Kaplama Uygulamaları

Bambu dekorasyon ve bambu kaplama uygulamaları artık her alanda karşılaştığımız ve yoğun talep gören uygulamalar arasındadır. 

Bambunun doğallığı ve şıklığı ne de çok uzun yıllar estetik ve kaynaklandığını koruması müşterilerimiz tarafından en büyük tercih edilme nedenlerindendir. 

Bambu Kaplama

Turizm işletmelerinden bahçeli ev sahiplerine kadar nerede iç dekorasyonda doğal görünüm elde etmek isteyen herkes bambu kaplama uygulamalarını rahatlıkla ve güvenle kullanabilir.


Bambu Kaplama Uygulama Alanları

Bambu kaplamalar iç ve dış dekorasyon da çok farklı şekillerde ve farklı tasarımlarda kullanabilmektedir. 

Bambu kaplamalar hayal gücünüz ve zevkinize göre dizayn edilerek sizin talepleriniz doğrultusunda ve bizim yönlendirin ellerimiz doğrultusunda sizin yapınız için en uygun şekilde bambu kaplama uygulamalarımızı yapmayı hedefliyoruz.

 

Bambu kaplamalar çatı ve gölgeliklerde, dekor amaçlı iç ve dış duvar kaplamalarında ve özellikle bahçeli evlerde ve açık alanlı işletmelerde bambu çit, bambu sınır kaplamaları çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ama bahsettiğimiz gibi bambu çubukları istediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Örneğin bahçe kapınızı bambu çubuklardan bambu kaplama ile yapabilirsiniz.

Bambu Kaplama

 

Neden Bambu Kaplama?

  • Bambu kaplamalar doğal dayanıklı çevre dostu bambu çubuklarından yapıldığı için tüm mekanlarınızda iç ve dış dekorasyon da rahatlıkla Tercih edebilirsiniz 
  • Bambu çatı ve gölgelikler bambu duvar kaplamaları hem doğa ile iç içe bir yapı oluşturmanızı sağlar.Bambu çubuklar ile sıcağa ve soğuğa karşı iyi bir yalıtım duvarı öğrenmenizi sağlayacaktır.
  • Bambu kaplamaları bahçe çiti ya da bahçe kapısı olarak kullanıldığında görüş açınızı çok sınırlandırmaz ve alanınızın  daralmamasını sağlar.
  • Bambu kaplama uygulamaları ile iç ve dış dekorasyon da doğal egzotik ve çok şık mekanlara sahip olabilirsiniz.
  • Doğal mekanlar doğa ile iç içe çevre dostu mekanlar daha huzurlu hissetmenizi ve günün yorgunluğunu ve stresini daha çabuk atmanızı sağlayacaktır.

Bambu Kaplama Fiyatları

Bambu kaplamalar kullanacak olan bambu malzemesinin kalitesine ve miktarına göre değişmektedir.

Uygulama yapılacak olan bölgenin genişliği ve uygulamanın çeşidine göre işçilik fiyatlarımızda değişebilmektedir. 

Türkiye'nin her yerinde tecrübeli ve uzman kadromuzla bambu kaplama uygulamaları alanında hizmet vermekteyiz. 

 

Bambu kaplama uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi almak için de fiyat bilgisi almak için bizlere web sayfamızdaki telefon numaralarımızdan ve iletişim formundan ulaşabilirsiniz.
 

Resimler